VDB SalesConsultancy vernieuwt haar Privacy Statement & Cookie Policy

Voor VDB SalesConsultancy is uw privacy belangrijk en daarom willen wij u graag attenderen op ons nieuwe Privacy Statement. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. U heeft er vast al over gehoord, gezien alle mails die verstuurd zijn door diverse organisaties en de vele berichten in het nieuws erover.

De AVG bevat (nieuwe) privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen. Op basis daarvan hebben wij een voor u een nieuw Privacy Statement opgesteld.

Wat betekent de AVG voor u?
Bewust en onbewust deelt u uw persoonsgegevens met ons, bijvoorbeeld door een informatieaanvraag te doen of een afspraak met ons dan wel onze opdrachtgevers in te plannen. In ons vernieuwde Privacy Statement staat uitgebreider omschreven hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. U vindt bijvoorbeeld meer uitleg over hoe wij aan uw gegevens komen en welke door ons verwerkt worden. Uiteraard houden wij ook een Verwerkingsregister bij ten einde uw privacy & persoonsgegevens te beschermen. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons dus in veilige handen.

Heeft u nog vragen?
Heeft u na het lezen van ons Privacy Statement (toch) nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

09-07-2018 om 11:26 uur