Joint Ventures

Regelmatig gebeurt het dat bedrijven de krachten bundelen om te groeien. Dit kan door middel van een fusie, expansie (bedrijfsovername), strategische allianties of een joint venture. Bij de laatsten kan er (ook) een nieuwe onderneming / brand worden opgericht. Vanuit VDB SalesConsultancy staan we altijd open voor nieuwe ideeën en markten waar we samen met u (nog) meer succes kunnen behalen. We stellen onze salesexpertise en ervaring graag beschikbaar om nieuwe concepten (nog) harder te laten groeien.

Een recent voorbeeld hiervan is de strategische alliantie met Exolab. De core business van Exolab is het inventariseren van de actuele luchtkwaliteit van de te onderzoeken werk- en/of leefomgeving en het inspecteren van het luchtbehandelingssysteem. Er wordt gemeten naar microscopische schadelijke deeltjes en gevaarlijke stoffen die de luchtkwaliteit in het binnenklimaat negatief beïnvloeden. VDB SalesConsultancy & Exolab werken sinds medio 2019 succesvol samen en groeien anno 2022 hard.

Vanuit VDB SalesConsultancy staan wij (ook) altijd open voor andere / nieuwe concepten. Dus mocht je kansen zien, op zoek zijn naar een partnership en samen met VDB SalesConsultancy het groeipad willen onderzoeken neem dan graag contact met ons op! Een call of een kop koffie plannen we graag vrijblijvend met je in!

HEB JE INTERESSE IN WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?