Freelance Sales Consultancy

Het heeft onze passie om voortdurend te streven naar hogere conversies en betere verkoopresultaten. We zien dat het steeds vaker voorkomt dat bedrijven (een deel van) hun sales / acquisitie outsourcen of gebruik maken van tijdelijke boosts. Steeds vaker zie je ook dat bedrijven puur projectmatig extra sales ondersteuning zoeken. Herken je dit? Voor jou dan goed om te weten dat wij bij VDB, naast onze directe campagnes voor Marketeers & Ondernemers, ook collega-bedrijven helpen hun verkoopresultaten te verbeteren. We doen dit door onze expertise en netwerk op freelance basis ter beschikking te stellen. Vaak een dag of dagdeel en inhouse bij de opdrachtgever.

Proactieve aanpak

Onze aanpak gaat uit van een proactieve marktbenadering. Dit wordt vormgegeven in een 2-traps benadering. Ten eerste sturen we een enthousiasmerende mailpropositie. Door het triggerende karakter komt hier vaak al enige positieve respons op en kunnen de eerste afspraken met prospects worden ingepland. Ten tweede ontwikkelen we een goede belpropositie om alle non-respons proactief telefonisch te benaderen en ze alsnog te verleiden om een afspraak met ons te plannen. Ook hier komt weer een mooie conversie uit naar concrete gemaakte afspraken. Op die manier vullen we jullie sales pijplijn met nieuwe leads. Vervolgens gaan we gezamenlijk op afspraak en presenteren we de voordelen van jouw bedrijf aan de prospect.   Op basis een goede organisatie, marketing -en concurrentie analyse stellen we een verkoopstrategie voor. Als we hier beiden enthousiast over zijn gaan we deze in de praktijk testen. ‘Meten is weten’ is natuurlijk een mooie onliner. Het is ook ons handelsmerk en onze basis om succes te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Zou dit voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn?  Kun je extra inhouse salespower gebruiken? Laat het ons dan graag hieronder weten. Ook natuurlijk als je nog meer vragen hebt.

HEB JE INTERESSE IN WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?