Verbeter je online performance.

Samen met een expertbureau helpen we onze opdrachtgevers online te groeien door Websites, Search Engine Marketing, Social Media, Online Advertising & Re-marketing effectiever in te richten. Uiteindelijk draait alles om een zo hoog mogelijk resultaat uit de online kanalen, wij noemen dat online performance.

Afhankelijk van jouw specifieke verbeterpunten zijn we in staat om de beste marketeer voor je in te zetten teneinde dit resultaat snel te verbeteren. Onze ervaring? Er is altijd wat te verbeteren en het kan daarom zeker lonen onze onafhankelijke expert eens met een frisse blik naar jouw online channels te laten kijken.

Ervaring van groot tot klein

Doordat wij succesvol werken voor diverse opdrachtgevers hebben we ervaring met de problematiek en uitdagingen waar ondernemers voor staan:

  1. Expertise en dienstverlening op begrijpelijke wijze communiceren naar de eindklant
  2. Vindbaarheid en zichtbaarheid in specifieke branches en markten verbeteren
  3. Relevant verkeer naar de website genereren
  4. Leads en prospects genereren via online kanalen

We weten hoe we in korte tijd de dienstverlening van onze opdrachtgevers kunnen begrijpen en vertalen dit door naar effectieve communicatie via verschillende digitale middelen. Denk hierbij aan de Website, Google Ads, LinkedIn Ads, Remarketing, Social media(Facebook, Instagram, etc), Display Advertising  en/of een E-mailnieuwsbrief.

Gratis Expert analyse

We starten graag met een uitgewerkte Expert analyse van de online communicatie. Hierbij analyseren we dus de online presence, dus hoe goed jouw organisatie online bezig is. Denk hierbij aan vindbaarheid & techniek van uw website (zoekmachineoptimalisatie), uitstraling, communicatie & gebruiksvriendelijkheid van uw website, communicatie & interactie van uw sociale & externe kanalen en tot slot welke mogelijkheden wij voor je zien in online advertising (display, social & search). Je ontvangt van ons wat goed gaat maar zeker ook waar en waarom wij verbeterpunten zien.

Interessant?

Neem graag hieronder contact met ons op om deze gratis Expert analyse vrijblijvend te ontvangen. Het enige wat van jou vragen is een uur in je agenda te plannen waarbij we de analyse en uitkomsten live aan je presenteren. Vervolgens bepaal jezelf of, wat en met wie je de genoemde verbeterpunten oppakt.

HEB JE INTERESSE IN WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?