Portfolio 2020-07-06T12:56:39+00:00

Voor wie werken we?

Hieronder treft u een overzicht aan van alle branches waarin VDB SalesConsultancy  voor haar opdrachtgevers actief  is. Inmiddels ondersteunen we zowel Nederlandse als Belgische opdrachtgevers met het werven van nieuwe cliënten. Vandaag de dag is de Accountancy nog steeds een belangrijke markt voor ons,  gevolgd door branches als Advocatuur & ICT. Al deze ‘expertbedrijven’ hebben vaak behoefte aan new business ondersteuning.

Een veelgehoorde feedback van onze opdrachtgevers is dat zij de hoge betrokkenheid waarderen en het prettig vinden om als partners samen te werken0. VDB gooit geen leads of online marketing campagnes zo maar over de schutting. We leveren enkel kwalitatieve leads aan die u adequaat kunt opvolgen zodat u een nog hogere conversie kunt behalen. Meer klanten dus in minder tijd. Dat is VDB.

Door over de branche te bewegen ziet u de dienstverlening waarmee we opdrachtgevers in deze branche helpen. Wilt u wel eens weten voor welke opdrachtgevers VDB allemaal werkt? Heeft u vragen over de resultaten die wij voor onze klanten behalen of wilt u gewoon eens weten welke mogelijkheden wij zien voor uw bedrijf? Laat het ons dan graag hieronder weten.

Accountants -en Administratie kantoren

B2B Leadgeneratie

Solarbedrijven

Telefonisch offerte aanvragen genereren

Brandpreventie

B2B Leadgeneratie

Advocaten kantoren

B2B Leadgeneratie & Online Performance vebetering

ICT bedrijven

B2B Leadgeneratie:
Telefonisch afspraken plannen
& LinkedIn leadgeneratie

Media-uitgeverijen

B2C Leadgeneratie

Energie

B2C Leadgeneratie

contact