Sinds 1 augustus 2017 helpt VDB 360 united media met new business development. 360 united media is een online leadgenerator voor de b2c markt. Ze ontwikkelen dedicated landingspagina’s in de complete look & feel van de adverteerder. Het doel hiervan is altijd leadgeneratie voor informatieaanvragen. Via Emailmarketing, Social Advertising en Display Advertising targeten ze de voor de adverteerder relevante doelgroep.

360 united media is een onderdeel van het grotere EDM Media. EDM  is gevestigd in Nieuwegein en specialist in het vergroten van rendement op klantdata door intelligente en pragmatische oplossingen op het gebied van datakwaliteit, klantinzicht en doelgroepbereik.

Vanuit een freelance sales rol helpt VDB met het werven van nieuwe opdrachtgevers. In 2 dagen per week rollen we onze succesvolle aanpak in proactieve acquisitie voor 360 united media uit. 360 united media wil graag groeien in de branche vastgoedontwikkeling. Voor deze recreatie -en vakantiewoningenbranche heeft VDB al meer dan 10 afspraken succesvol weten te plannen. Hiervan zijn de eerste 3 mondelinge toezeggingen op testcampagnes ontvangen. VDB zorgt voor de afsprakenplanning met relevante geïnteresseerde prospects. Vervolgens presenteert VDB samen met Managing Director Robert Hommes de campagne mogelijkheden.

Heeft u ook interesse in meer nieuwe opdrachtgevers? Klik hieronder dan op de groene knop!