12-09-2016 15:16

VDB SalesConsultancy heeft sinds vandaag een officiële samenwerking met een vooraanstaand Belgisch internetmarketing bureau. Dit bureau helpt Nederlandse bedrijven te groeien op de Belgische markt. ‘We zijn erg trots op deze stap aangezien de Belgische online markt jaarlijks groeit met ca. 25%, naar liefst 9,6 mjd aan omzetverwachting voor 2016. Het is dan ook een mooie verbreding van onze adviesmogelijkheden vanuit ons toch al brede partnernetwerk’, aldus eigenaar Geoffrey van der Burgh.

Neem daarbij ook nog eens de totale doelgroep van 9,3 miljoen potentiële klanten en je begrijpt de reden dat steeds meer ondernemers en marketeers hun online pijlen hier (ook) op richten. Zeker omdat uit onderzoek is gebleken dat 74%(6,9 mjn) van deze doelgroep online shopt. Een absolute kans voor veel bedrijven. Veel Nederlandse webwinkels / bedrijven hebben al een succesvolle Nederlandse formule die relatief makkelijk naar een Belgische variant te kopiëren is. Daarbij komt het voordeel van minder concurrentie. Dit terwijl Belgen juist ook meer keuze willen en op zoek zijn naar een groot assortiment, voordelige prijzen en gebruiksgemak.

Er zijn voldoende Nederlandse internetmarketing bureaus, waarom dan juist deze partner?
Er blijven grote verschillen bestaan tussen Nederland en België. Om te beginnen de Vlaamse / Waalse taal & cultuur. Te vaak gaat het mis omdat we onze Nederlandse handelswijze kopiëren naar de Belgische markt. Deze partner erkent de verschillen juist en bestaat louter uit Belgische online marketeers. Ze spreken de talen en weten dus ook als geen ander hoe Leadgeneratie, Search -en Content optimalisatie succesvoller voor de Belgische markt zijn te realiseren. Daarnaast hebben ze veel kennis van de (online) concurrentie, welke SEA keywords Belgen zoeken,  welke Banner teksten goed werken en ze zijn op de hoogte van de (lokale) social media trends onder de diverse doelgroepen.

Als uzelf – of iemand binnen uw netwerk kent die – op het punt staat België als verzorgingsgebied toe te voegen laat het ons dan graag hier weten. We helpen u graag samen uw Belgische groeidoelstellingen sneller te verwezenlijken!

#onlinegroeieninBelgie #DelenMag #VDBSalesConsultancy #Leads_OnlineMarketing