Online Recruitment

Geregeld krijgen we de reactie: ‘Nieuwe klanten? Nieuwe mensen hebben we juist nodig!’ Alhoewel het vinden van goed en geschikt personeel vaak een behoorlijke opgave is hebben we goed nieuws. Vanuit onze jarenlange online marketing ervaring hebben we 2 succesmethodes voor u om nieuw personeel te werven.  De eerste is via Linkedin Leadgeneratie, de tweede is onderstaande online recruitment oplossing.

Wat is de doelstelling van deze online recruitment oplossing?

De juiste persoon vinden voor uw vacature lijkt vaak makkelijker dan het is. En als u dan serieuze kandidaten hebt gevonden, is het maar de vraag in hoeverre die bij uw bedrijfscultuur passen. Werving en selectie van uw nieuwe personeelsleden is een intensieve bezigheid, zowel qua investering in tijd als in geld. We helpen u graag om het vinden van de ideale werknemer sneller, leuker en efficiënter te maken.

 • Breng de juiste informatie bij uw potentiële medewerker
 • Vergroot de kans op het vinden van passende kandidaten
 • Inzetbaar voor de lange termijn
 • Goede informatievoorziening zorgt voor een efficiënter wervingsproces.
 • Gebruik uw online communicatie platform ook voor werving van nieuw personeel i.p.v. informeren van (nieuwe) klanten

Waar bestaat deze online recruitment oplossing uit?

De oplossing is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Daarom bieden we deze oplossing modulair aan. Zo kunt u zelf kiezen wat u reeds heeft of al aanpakt, wat u uit handen wilt geven en wat niet.

A. Werkenbij.uwdomein.nl

We starten met de aanmaak of aanpassing van een werkenbij.uwdomein.nl website.  Dit is standaard rijkelijk uitgerust met tools om u goed te presenteren naar uw toekomstige medewerkers. De uitstraling passen we qua logo en kleurstelling natuurlijk aan naar de huisstijl van uw organisatie. Uiteraard is de website uit te breiden met maatwerk functies. Standaard bieden we u hierin de volgende functionaliteit:

 • Tonen van vacatures
 • HR contactpersonen
 • Werknemer-gerichte informatiepagina’s over uw bedrijf
 • Werknemer-gerichte informatiepagina’s over bijv. arbeidsvoorwaarden
 • Uitlegpagina met sollicitatieprocedure
 • Sollicitatieformulier
 • Bel me terug formulier (met keuze tijdstip)
 • Ruimte om op diverse plekken quotes van medewerkers te plaatsen

B. Content: over u

Over uzelf schrijven is moeilijk. Logisch, want u wilt niet te veel overdrijven maar ook niet het risico lopen dat u te bescheiden bent. Daarom gaan wij u helpen. Als eerste staat het intakegesprek op de agenda. Daarin leren we elkaar beter kennen en bepalen we welke content er gemaakt moet worden. Uw doelgroep (uw nieuwe werknemer) staat daarbij centraal.

C. Vacature teksten

Herkent u dat? Van die vacatureteksten die je gebruikt als inspiratie… waarbij je denkt: die zoeken een schaap met 5 poten? Wij wel in ieder geval. Daarom helpen we u met aansprekende en realistische vacatureteksten, passend bij uw organisatie en de medewerker die u zoekt.

D. Aanvullende opties

U bent uniek, iedere situatie is uniek. Er zijn diverse opties om uw (ver)nieuw(d)e recruitment website uit te breiden. Zowel op het gebied van functionaliteit als door inzet van online marketing. Hiervoor bespreken we graag met u de opties! Een greep uit de mogelijkheden:

 1. Doelgroepgerichte advertentiecampagne op LinkedIn
 2. Betaalde plaatsing van uw vacature op bijv. Indeed
 3. Het maken van een bedrijfs- of wervingsvideo
 4. Filter & Search: filter vacatures op bijv. regio, vakgebied of opleidingsniveau
 5. Tests: Doe voorselectie door kandidaten een test te laten doen
 6. Koppelingen met recruitmentsoftware

Heeft u (ook) nieuw personeel nodig en zou bovenstaande aanpak voor uw bedrijf interessant kunnen zijn?  Of wenst u eerst meer informatie hierover? Neem dan graag contact met ons op!

HEEFT U INTERESSE IN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?