Online Recruitment oplossing 2019-12-19T15:13:51+00:00

Online Recruitment oplossing

Geregeld krijgen we de reactie: ‘Nieuwe klanten? Nieuwe mensen hebben we juist nodig!’ Aangezien VDB  zich tot voor kort concentreerde op het werven van nieuwe klanten deden we nog weinig met deze behoefte. Tot nu! VDB heeft hiervoor in samenwerking met een Internetmarketingbureau een nieuwe propositie bedacht genaamd ‘Online Recruitment oplossing’.

Wat is onze doelstelling bij deze oplossing?

De juiste persoon vinden voor uw vacature lijkt vaak makkelijker dan het is. En als u dan serieuze kandidaten hebt gevonden, is het maar de vraag in hoeverre die bij uw bedrijfscultuur passen. Werving en selectie van uw nieuwe personeelsleden is een intensieve bezigheid, zowel qua investering in tijd als in geld. We helpen u graag om het vinden van de ideale werknemer sneller, leuker en efficiënter te maken.

Waar bestaat deze oplossing uit?

De oplossing is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Daarom bieden we deze oplossing modulair aan. Zo kunt u zelf kiezen wat u uit handen wilt geven en wat niet.

Werkenbij.uwdomein.nl

Een werkenbij.uwdomein.nl website is standaard rijkelijk uitgerust met tools om u goed te presenteren naar uw toekomstige medewerkers. De uitstraling passen we qua logo en kleurstelling natuurlijk aan naar de huisstijl van uw organisatie. Uiteraard is de website uit te breiden met maatwerk functies. Standaard bieden we u hierin de volgende functionaliteit:

 • Tonen van vacatures
 • HR contactpersonen
 • Werknemer-gerichte informatiepagina’s over uw bedrijf
 • Werknemer-gerichte informatiepagina’s over bijv. arbeidsvoorwaarden
 • Uitlegpagina met sollicitatieprocedure
 • Sollicitatieformulier
 • Bel me terug formulier (met keuze tijdstip)
 • Ruimte om op diverse plekken quotes van medewerkers te plaatsen

Wat levert het u op?

 • Breng de juiste informatie bij uw potentiële medewerker
 • Vergroot de kans op het vinden van passende kandidaten
 • Inzetbaar voor de lange termijn
 • Goede informatievoorziening zorgt voor een efficiënter wervingsproces.
 • Gebruik uw online communicatie platform ook voor werving van nieuw personeel i.p.v. informeren van (nieuwe) klanten

Content: over u

Over uzelf schrijven is moeilijk. Logisch, want u wilt niet te veel overdrijven maar ook niet het risico lopen dat u te bescheiden bent. Daarom gaan wij u helpen. Als eerste staat het intakegesprek op de agenda. Daarin leren we elkaar beter kennen en bepalen we welke content er gemaakt moet worden. Uw doelgroep (uw nieuwe werknemer) staat daarbij centraal.

Vacatureteksten

Herkent u dat? Van die vacatureteksten die je gebruikt als inspiratie… waarbij je denkt: die zoeken een schaap met 5 poten? Wij wel in ieder geval. Daarom helpen we u met aansprekende en realistische vacatureteksten, passend bij uw organisatie en de medewerker die u zoekt.

Uw investering

De investering is afhankelijk van welke diensten u afneemt. Uiteraard bepaalt u hier zelf hoe uitgebreid u deze oplossing wilt testen. We kunnen de standaard oplossing optuigen maar dit ook uitbreiden met nieuwe specifieke content en/of aanvullende opties.

 • Website

De basisinvestering is de techniek (de website). Op basis van wat hierboven is beschreven, bedraagt de investering hiervoor € 4.000,- voor realisatie + € 69 p/mnd voor hosting en technisch beheer. Uiteraard is er maatwerk mogelijk.

 •  Content

Content is maatwerk. De investering die hierbij komt kijken hangt af van wat we voor u moeten doen. Vaak bestaat de investering uit een stuk voorbereiding, gevolgd door een bijeenkomst van ca. 2 uur op locatie. De investering hiervoor bedraagt € 475,-. Voor content geldt over het algemeen een richtprijs van ca. € 150,- per pagina.

 • Aanvullende opties

U bent uniek, iedere situatie is uniek. Er zijn diverse opties om uw recruitment website uit te breiden. Zowel op het gebied van functionaliteit als door inzet van online marketing. Hiervoor maken we graag een voorstel op maat. Een greep uit de mogelijkheden:

 1. Doelgroepgerichte advertentiecampagne op LinkedIn
 2. Betaalde plaatsing van uw vacature op bijv. Indeed
 3. Het maken van een bedrijfs- of wervingsvideo
 4. Filter & Search: filter vacatures op bijv. regio, vakgebied of opleidingsniveau
 5. Tests: Doe voorselectie door kandidaten een test te laten doen
 6. Koppelingen met recruitmentsoftware

Heeft u (ook) nieuw personeel nodig en zou bovenstaande aanpak voor uw bedrijf interessant kunnen zijn?  Heeft u behoefte aan meer informatie hierover? Neem dan graag in alle gevallen contact met ons op!

contact